top of page

Recensies

'Het optreden van Erline was indrukwekkend. Het concert van “de nachtegaal van Beervelde” werd een paar maal onderbroken door stroompannes die gelukkig snel verholpen werden.'

Lochristinaar - mei 2022 - Tuindagen Beervelde

Jullie muzikale bijdrage aan de uitvaart van ons mama heeft ons enorm veel deugd gedaan! Een prachtige stem die de door ons gekozen nummers perfect tot hun recht deed komen... We zijn jullie hiervoor oprecht heel dankbaar 🌸

Dominique Binst 

Het solo concert van Erline was subliem, fragiel en vertederend. Wat een volume van een stem. Een aanrader. Bedankt Erline 🙏

Liliane Droesbeke

Erline en pianist verzorgden de muziek tijdens onze huwelijksviering: prachtig!!!! Heel erg natuurlijk slaagt ze erin met haar stem mensen te emotioneren! We hebben er zoveel complimenten over gehad. Erline, je zal ongetwijfeld nog enorm veel mensen weten te bekoren! DANKUWEL!

Sara & Sander 

Erline zong in Sfeervelde een benefietconcert t.v.v. vzw MOK. Begeleid door Roel op piano zong ze al die liedjes teder en kristalzuiver. Ze vertolke de emoties zo diep dat de hele zaal er stil van werd.

Sonja Lauwaert 

Erline vertolkt emoties met een glasheldere stem.

Machteld Moijson 

Erline en pianist hebben ons huwelijk compleet gemaakt, prachtig schoon.

Chloë & Simon 

Super ervaring... Erline heeft samen met haar pianist onze ceremonie en receptie verzorgd en het was fantastisch!!

Wendy & Tamara 

Nog eens bedankt voor de mooie openingsdans en opvolgende nummers! We hebben ervan genoten alsook super commentaar gehad van de aanwezigen! Een dikke merci!

Katia & Eddy Verhofsté 

Erline is gezegend met een uitzonderlijke stem waarmee ze heel erg hard kan uithalen, maar ook heel erg ingetogen kan zingen.

Lochristinaar.com 

Erline is een uitstekende zangeres.

Frank de Bock 

Erline van Hijfte zorgde voor de muzikale omkadering en liet zich begeleiden door pianist Joeri De Decker. Telkens kippenvelmomenten. Erline, the voice van Lochristi!

Lochristinaar.com 

Bedankt voor de supermooie muzikale begeleiding op onze huwelijksviering!

Carolien & Dieter 

Je horen zingen samen met Joeri De Decker. Heel straf gedaan.

Alain Uyttenhove 

Schrijf een review door mij eentje te mailen of via mijn Google profiel, link hier 

bottom of page