Uitvaart

Afscheid kunnen nemen met een goed gevoel is zo belangrijk. De uitvaartplechtigheid is een moment van acceptatie, hier start het proces van loslaten, maar zeker ook voel je wat je voor altijd wil vasthouden. Muziek is hierbij voor velen een belangrijke factor, muziek ondersteunt het vrijlaten van emoties en geeft een houvast aan je herinneringen. Met live muziek ondersteunen we het afscheid nemen met die extra warmte, die extra persoonlijke boodschap.

 

Voor live muziek tijdens de uitvaart word ik begeleid door een pianist. Ik werk samen met twee vaste pianisten van opleiding, waarmee ik reeds vele jaren samen werk. We kennen elkaar muzikaal heel goed en vormen zo een sterk duo.

 

Ik vind het belangrijk dat afscheid nemen helemaal juist voelt, dus ook met de juiste nummers. De keuze van nummers ligt volledig bij jullie. Ik bezorg je ook een overzicht van suggesties waar je eventueel wat inspiratie uit kan halen.

Wat nog komen zou
00:00 / 01:12
Altijd heb ik je lief
00:00 / 01:10
The power of love - live in de kerk
00:00 / 01:21

meer info

Wanneer u live muziek wenst op de uitvaart kan de begrafenisondernemer of uzelf contact met mij opnemen. Doe dit best zo snel mogelijk, dat wij gezien de korte repetitieperiode toch alle nummers kunnen brengen zoals u ze wenst. De gekozen nummers kunnen uiteenlopend zijn en hoeven ook niet altijd triest te zijn. Nummers die de overledene graag hoorde, of die u herinneren aan zijn/haar leven of persoonlijkheid. Nummers die origineel uptempo zijn, maken de pianist en ik een meer ingetogen versie van. 

 

Livemuziek wordt in de meeste kerken toegestaan. Toch neemt u best vooraf contact op met de priester of kerkverantwoordelijke om het verloop te bespreken met live muziek erbij. Ook in het crematorium of een andere plaats waar het afscheid plaatsvindt, kan live muziek worden verzorgd. 

Je bent zeker welkom om eens tot bij mij thuis te komen, mij te leren kennen en het verloop van de viering en de muziek te bespreken. ​

Prijs

​​​​Muzikale verzorging van de uitvaart door zangeres en pianist, met maximum 5 vrij gekozen nummers. Extra nummers kunnen gekozen worden uit onze suggesties. Waar nodig vult de pianist ook aan met instrumentale muziek.

€ 500 (inclusief btw)

Wij voorzien de nodige geluidsapparatuur.

Optie tot pianobegeleiding op een elektrische vleugelpiano. Dit bedraagt € 265 bovenop de bovenstaand vermelde prijs.

Contact

Je kan mij bereiken via mail, telefoon of WhatsApp.

Ik antwoord uiteraard zo snel mogelijk.

04 79 49 09 60