top of page

Uitvaart

Afscheid kunnen nemen met een goed gevoel is zo belangrijk. De uitvaartplechtigheid is een moment van acceptatie, hier start het proces van loslaten, maar zeker ook voel je wat je voor altijd wil vasthouden. Muziek is hierbij voor velen een belangrijke factor, muziek ondersteunt het vrijlaten van emoties en geeft een houvast aan je herinneringen. Met live muziek ondersteunen we het afscheid nemen met die extra warmte, die extra persoonlijke boodschap.

Altijd heb ik je lief
00:00 / 01:10
Wat nog komen zou
00:00 / 01:12
The power of love - live in de kerk
00:00 / 01:21

meer info

Voor live muziek tijdens de uitvaart word ik begeleid door een pianist. Ik werk samen met twee vaste pianisten van opleiding, waarmee ik reeds vele jaren samen werk. We kennen elkaar muzikaal heel goed en vormen zo een sterk duo.

Wanneer u live muziek wenst kan de begrafenisondernemer of uzelf contact met mij opnemen. Doe dit best zo snel mogelijk, dat wij gezien de korte repetitieperiode alle nummers kunnen brengen zoals u ze wenst.

Livemuziek wordt in de meeste kerken toegestaan. Toch neemt u best vooraf contact op met de priester om dit te bespreken. Ook in het crematorium of een andere plaats waar het afscheid plaatsvindt, kan live muziek worden verzorgd. 

Indien gewenst ben je welkom even tot bij mij thuis te komen, mij te leren kennen en het muzikale verloop van de dienst te bespreken. ​

Muziekkeuze

Meestal zijn er 5 momenten waar muziek voorzien wordt. Ik vind het belangrijk dat afscheid nemen helemaal juist voelt, dus ook met de juiste muziek. In onze lijst met suggesties vind je wat inspiratie, maar je kan dit vrij aanvullen met 4 nieuwe nummers die wij zullen instuderen. Er worden tot maximum 6 nummers gezongen. 

Waar nodig vult de pianist aan met instrumentale muziek of zorgen we dat het gekozen nummer de tijd vult die nodig is (bv. de Communie duurt langer dan je gekozen nummer, zullen wij blijven muziek voorzien). 

De gekozen nummers kunnen uiteenlopend zijn en hoeven ook niet triest te zijn. Nummers die de overledene graag hoorde, of die u herinneren aan zijn/haar leven of persoonlijkheid. Nummers die origineel uptempo zijn, maken de pianist en ik een meer ingetogen versie van. 

 

Bij een kerkelijke dienst zijn er meestal 5 momenten waar muziek wordt voorzien, deze indeling bespreek je met de persoon die de dienst zal verzorgen. Meest gebruikelijke momenten zijn: 

- Intrede

- Na eerste lezing

- Tijdens de communie 

- Tijdens de offergang

- Na een persoonlijk voorgelezen tekst

- Uittrede 

Prijs

Muzikale verzorging van de uitvaart door zangeres en pianist: € 500 (inclusief btw)

Wij voorzien de nodige geluidsapparatuur.

Optie tot pianobegeleiding op een elektrische vleugelpiano, prijs wordt bekeken na aanvraag.

Contact

Je kan mij bereiken via mail, telefoon of WhatsApp.

Indien telefonisch, gelieve eerst een berichtje te sturen met al kort je vraag en wie je bent, onbekende nummers beantwoord ik niet.

Ik antwoord uiteraard zo snel mogelijk.

04 79 49 09 60

bottom of page